Predaj, rodinný dom, 595 m2, Topoľníky, Topoľníky

Predaj, rodinný dom Topoľníky, 4 izbový s terasou, pozemok 595 m2 - NOVOSTAVBA

Ponúkame na predaj 4 izbovú novostavbu rodinného domu s terasou, ktorá sa nachádza v novovybudovanej tichej časti obce Topoľníky, okres Dunajská Streda. Celková rozloha rovinatého slnečného pozemku je 595 m2. Zastavaná plocha je 128 m2 (z toho bungalov má 110 m2 a terasa 18 m2).

Kolaudácia domu prebehla v roku 2018, stavebným materiálom je tehla, zateplenie polystyrénom s hrúbkou 15 cm, strecha betónová škridľa. Okná sú plastové so sieťkami, dvere s oblôžkovými zárubňami, podlaha je v kombinácii mramorová dlažba (kuchyňa/obývacia izba, chodba, kúpeľňa) a parkety v izbách. Kúrenie je podlahové centrálne (teplovodné elektrické), ohrev vody zabezpečuje bojler. V obývacej izbe je klimatizačná jednotka. O bezpečnosť sa stará alarm a vstup je zabezpečený videovrátnikom. Celý pozemok je komplet oplotený, veľká brána pre vstup autom má automatické otváranie. Parkovanie je možné na pozemku aj na pozemku pred bránou pre 2-3 autá.
Energetický certifikát RD je B.

Inžinierske siete: elektrina, obecná voda, studňa s úžitkovou vodou, žumpa 12 m3, optický internet, novovybudovaná kanalizácia pred pozemkom s možnosťou napojenia.

Dispozícia: vstupná chodba (5 m2), obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou (42 m2), 3x samostatná spálňa (14.60 m2, 13.50 m2, 11 m2), kúpeľňa s toaletou (6 m2, vaňa súčasne slúži aj ako sprchový kút), technická miestnosť + druhá toaleta (3 m2) a podkrovie s rozlohou 35 m2 vhodné na uloženie sezónnych vecí. Z obývacej izby je vstup na terasu.

Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená: kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu 60 cm, digestor), 2x vstavaná skriňa v izbách, 1x skriňa v technickej miestnosti a kúpeľňa (komplet kúpeľnový nábytok).

Obec Topoľníky disponuje výbornou občianskou vybavenosťou, má viac ako 3000 obyvateľov. Ponúka mnoho služieb - škola, škôlka, v letných mesiacoch termálne kúpalisko, reštaurácie, cukráreň, potraviny, obchod s oblečením, kozmetika, kaderníctvo, drogéria, autoservis, gazdovský obchod, lekári, zubár... Autobusové spojenie s Dunajskou Stredou a Bratislavou je dobré, neďaleko je tiež vlakové spojenie. Obec je vzdialená od Bratislavy 60 km, od Dunajskej Stredy 15 km. Topoľníky ležia na Žitnom ostrove uprostred krásnej prírody typickej pre južné Slovensko, katastrom preteká rieka Malý Dunaj s jej prítokom, Klátovským ramenom, obklopená topoľmi, vŕbami, vzácnym vtáctvom. Lokalita je chráneným územím. Obyvateľom sa tak ponúka nespočetné množstvo aktivít - kúpanie v termáloch (celoročne Dunajská Streda aj Veľký Meder), cyklistika, rybolov, člnkovanie...

Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie bez ďalších investícií, ale dobrou voľbou bude aj v prípade rekreačného využitia.

Srdečne pozývam na obhliadku, ktorá je po dohode možná aj počas víkendu.

Energetická trieda B.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 436 749 alebo na kristinajedina@haloreality.sk. ID ponuky: DS-61878

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Vložené 12. 4. 2023
  • Číslo inzerátu AR-048A-147601 (61878)
  • Lokalita Topoľníky

Kontaktovať makléra

Mgr. Kristína Jediná
Mgr. Kristína Jediná Telefón: +421917436749 E-mail: kristinajedina@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 

Podobné reality

Rodinný dom, Predaj, Topoľníky

Predaj, rodinný dom, 1 621 m2

Topoľníky 159 980,00 EUR

Rodinný dom, Predaj, Topoľníky

Predaj, rodinný dom, 130 m2

Topoľníky 179 999,00 EUR

TOPlist TOPlist